Kérjük engedélyezze a javascriptet böngészőjében a maximális élmény érdekében!
FŐOLDAL  ›  Gyermekeknek

GYERMEKEKNEK

Gondoskodjon gyermeke bőréről a DERMIFANT® termékcsalád segítségével

Mivel a kicsik bőre igen érzékeny, a külső környezeti ingerekre - mint például a hideg vagy a napsütés - érzékenyebben reagál. Bőrük ugyan úgy kiszáradhat, mint a felnőtteké, melynek számos oka lehet. Ha a bőr vöröses és viszket, akkor azonban a száraz bőr hátterében komolyabb probléma, atópiás bőrgyulladás (más néven neurodermitis, atópiás dermatitisz) is állhat. A neurodermitis örökölhető, ha mindkét szülőnél jelen van a betegség, akkor 60-80% valószínűséggel a gyermeknél is jelentkezni fog.

A száraz bőrű csecsemők és gyermekek intenzív bőrápolásra szorulnak. Figyeljen oda, hogy lipid-szabályzó és hidratáló, illatanyag-mentes termékeket használjon a baba bőrének ápolására. Ezek enyhítik a viszketést és a bőr feszülő érzését. Kerülje a hosszú fürdetéseket (legfeljebb 10 perc), ugyanis a kádban eltöltött hosszabb idő könnyen kiszárítja a kicsik bőrét. Fürdetéshez minden esetben gyengéd/ nyugtató, pH-semleges szappant és sampont használjon.

A DERMIFANT® termékek az érzékeny, atópiás és száraz bőr mindennapi ápolószerei melyek már a születés első napjától használhatóak.

TERMÉKEINK GYERMEKEKNEK

DERMIFANT® - Gyermek krém (100ml)
DERMIFANT® - Gyermek krém
(100ml)

Alapvető bőrápoló a viszketés és bőrgyulladás megelőzésére, már a születés első napjától. Érzékeny, atópiás- ekcémás és száraz bőrre. Tovább →

-
+
DERMIFANT® - Gyermek testápoló (200ml)
DERMIFANT® - Gyermek testápoló
(200ml)

Kiváló hidratáló testápoló mely helyreállítja a bőr védőrétegét. Érzékeny, atópiás- ekcémás, száraz és irritált bőrre.  Tovább →

-
+
DERMIFANT® - Gyermek sampon (200ml)
DERMIFANT® - Gyermek sampon
(200ml)

Érzékeny, atópiás- ekcémás és irritált bőrre már a születés első napjától. Tovább →

-
+
DERMIFANT termékcsalád
DERMIFANT termékcsalád

DERMIFANT® termékcsalád, limitált kiadású díszdobozban Tovább →

-
+

instagram allergikahungary   |   instagram dermifanthungary